Документи

Протокол за уписи во 2022


Преземи Pdf

Годишна програма на училиштето


Преземи Pdf

Прилог на годишна програма


Преземи Pdf

Извештај за работа на училиштето


Преземи Pdf

Финансиски извештај


Преземи Pdf

Финансиски извештај


Преземи Pdf